AK Parti sizi Diyarbakır'da aday göstersin

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Diyarbakır'da yayın yapan 7 yerel televizyonun konuğu olmuş bu programı sadece bir televizyon kanalı yayınlamıştı. Melih Gökçek, PKK'nın bu kanallara görüntüleri yayınlamaması konusunda baskı yaptığını açıklamıştı.
Belediye Başkanı Ak Parti Melih Gökçek Diyarbakır 


Beyaz TV, PKK'nın yerel kanallara baskı yaparak ekranlara getirilmesini engellediği o programı yayınladı.

DİYARBAKIR BELEDİYESİ HALKA HİZMET ETMİYOR

Programda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Melih Gökçek, Diyarbakır Belediyesi'ni halka hizmet etmediği için eleştirdi. Gökçek, 'Sizlerin HDP'li belediyesi var neden bugüne kadar alt ve üst geçit yapmadı?' dedi.

AK PARTİ DİYARBAKIR'DAN SİZİ ADAY GÖSTERSİN

Diyarbakır Belediyesi'ni önümüzdeki dönem seçimlerde AK Parti'nin alacağını iddia eden Melih Gökçek'e katılımcılardan biri 'Siz başarılı bir belediye başkanısınız, bize izleyenlere diyorum ki; bir dahaki yerel seçimlerde AK Parti sizi Diyarbakır'da aday göstersin çünkü çok başarılısınız' dedi.

Melih Gökçek de bu teklife 'Sizin yediniz bana oy verirse Diyarbakır'a gelip aday olmayı düşünebilirim. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır' cevabını verdi.

Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
15 Mayıs 2015 Cuma günü yayınlandı