AK Parti'nin 'Şehrim 2023' projesi - VAN

AK Parti'nin "Şehrim 2023" projesi - VAN

: - Otobüsün kurulduğu alandan detaylar - Vatandaşların ankete katılmaları - AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'nun konuşması - Türkmenoğlu ve katılımcıların ankete katılmasıAK Parti'nin "Şehrim 2023" projesi - AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından hayata geçirilen "Şehrim 2023" projesi kapsamında "Şehrim 2023" otobüsü Van 'da faaliyetlerine başladı - AK Parti İl Başkanı Türkmenoğlu: - "2023'te nasıl bir Van istiyoruz adlı bir kitapçıkla 2023 hedeflerimizi belirlemiş olacağız. Ankara'dan daha önce belirlenen hedefler artık tarihte kaldı. Bundan sonra hedefleri Van belirleyecek, Van lı belirleyecek"VAN (AA) - AK Parti Genel Merkezi Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığının "Şehrim 2023" projesi kapsamında yola çıkan otobüsü Van 'a ulaştı.Beşyol meydanındaki otobüste eş zamanlı olarak web tabanı ve mobil uygulama aracılığıyla şehre yönelik görüş ve öneriler anket çalışmasıyla alınmaya başlandı.Proje hakkında otobüsün bulunduğu alanda açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, otobüsün Van 'da 4 gün boyunca hizmet vereceğini söyledi.

Büyük ve güçlü Türkiye vizyonu doğrultusunda projenin yapıldığına vurgu yapan Türkmenoğlu, şunları kaydetti:"Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 hedeflerine ulaşmak amacıyla kadim değerlerimizi, medeniyetimize has, bizi biz yapan birikimlerimizi korumak ve geliştirmek amacıyla politikalar üretiyoruz. Kimlikli şehirler kavramından yola çıkarak tıpkı Türkiye'nin 2023 hedefleri gibi her şehrin kendine özel 2023 hedeflerini ve vizyon planlarını ortaya koymak, mekansal, sosyal, çevresel ve kültürel açıdan büyüme stratejilerini ve politikalarını masaya yatırmak, şehirlerimizi sürdürülebilir ve insan merkezli bir bakış açısı ile ele almak adına 'Şehrim 2023' projesi ile bugün yola çıkıyoruz.""Şehrim 2023 adlı giydirilmiş anket otobüsümüz Ankara'dan yola çıktı. Bir tanesi Bursa'ya diğeri de direkt Van 'a geldi." diyen Türkmenoğlu, "Halkımızdan doğru, bilgili, kararlı ve ne anlatmak istediğimizi yansıtan görüş ve düşüncelerimizi genel merkeze yansıtılmasını arzu ediyoruz. Van 'da gördüğümüz en önemli çevre meselesi nedir, nasıl bir çevreye sahip olmak istiyoruz, Van 'da nasıl bir şehir istiyoruz gibi konularda vatandaşlarımızın görüşüne başvurulacak. Bu görüşler doğrultusunda 2023 şekillenecektir." ifadesini kullandı.Kentin 2023 hedefinin halk tarafından belirleneceğine işaret eden Türkmenoğlu, şöyle devam etti:"Bununla ilgili bundan sonra birçok anket çalışmaları yapılacaktır. 25 Nisan'da yerel aktörlerle buluşma deyip nihayetinde bir rapor haline getirilip '2023'te nasıl bir Van istiyoruz' adlı bir kitapçıkla 2023 hedeflerimizi belirlemiş olacağız. Ankara'dan daha önce belirlenen hedefler artık tarihte kaldı. Bundan sonra hedefleri Van belirleyecek, Van lı belirleyecek." - "İl kongresi 8 nisan yapılacak"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın direktifleri doğrultusunda il başkanı olarak göreve başladığını kaydeden Türkmenoğlu, 8 Nisan'da AK Parti Van İl Başkanlığı kongresinin yapılacağını söyledi.

Türkmenoğlu, "Mesele seçimle gelmektir. 8 Nisan Pazar günü Allah nasip ederse il kongremizi gerçekleştireceğiz. 8 Nisan tarihinde Cumhurbaşkanımızı büyük bir şeref ve mutlulukla Van 'ımızda ağırlayacağız. Cumhurbaşkanımızın Van 'a gelmesi Van 'a büyük güç katacaktır. Kongremizin ardından inşallah sahaya çıkacak ve hemşehrilerimizle kucaklaşacağız" dedi.

Strateji Politika Evrese Mobil Uygulama Bakış Açısı 

12 Mart 2018 Pazartesi günü yayınlandı