AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan, şehit ailesini ziyaret etti

eve gelmeleri
Şehadet Şehit Baba Ocağı Uzun Ömür Şehit Ailesi 

-baş sağlığı dilemeleri
-aile ile sohbet etmeleri
-şehit olan Sinan'ın fotoğrafı
-dua etmeleri
-hediye takdimi

( BURSA -HD) BURSA

- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan, 2016 yılında Mardin’de şehit düşen Sinan Yaylı’nın ailesini ziyaret etti. Bursa’ya bir dizi ziyaretlerde bulunmak için gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan, 16 Nisan 2016 yılında şehit düşen 24 yaşındaki Sinan Yaylı’nın babası Ahmet ve annesi Hacer Yaylı'yı ziyaret etti. Mardin'in Savur ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 3 silah arkadaşıyla beraber şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yaylı'nın Bursa'daki baba ocağına gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kan, “Eminiz burada bizi yalnız bırakmıyorlar. Ancak bizde Bursa’ya gelmişken ziyaret etmek istedik. Sizler iyi olduktan sonra bizle daha iyi oluyoruz. Allah sizlere uzun ömürler versin. Ateş düştüğü yeri yakıyor. O sizlerin yüreğindeki yangını azaltmak mümkün değil. Ama şehadet makamıyla mükafatlandırılmış olması sizler için bir teselli oluyordur. Allah sizlere güç kuvvet versin” dedi.
Yapılan duaların ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kan Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti. Duygulanan anne göz yaşlarına hakim olamadı.
Uzun Ömür Hakkında
Alanında uzman konuklarla sağlık ve hayata dair her şey bu programda konuşulacak... Kilo problemlerinden kalp hastalıklarına, hayatın zorluklarıyla başa çıkabilme yollarına ve birçok hastalığın teşhis ve tedavi yöntemlerini ekranlara getiriyor olacak…...
devamı
21 Şubat 2018 Çarşamba günü yayınlandı