Ahmet Yelis: 'Mecliste ilk iş olarak çiftçiye destek vereceğim'

MİLLETVEKİLİ AHMET YELİS PAZARCILARI ZİYARET ETMESİ
Kanun Teklifi Pazarcı Alışveriş Pazar Alışverişi Nitelik 

-PAZARCILAR İLE SOHBET ETMESİ
-YAPTIĞI AÇIKLAMALAR
-MİLLETVEKİLİ PAZAR ALIŞVERİŞİ
-ESNAF ZİYARETİ

( BURSA - HD) Ahmet Yelis: "Mecliste ilk iş olarak çiftçiye destek vereceğim" BURSA

- AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Ahmet Yelis, seçim bölgesinde bulunan Yıldırım İlçesi Yeşilyayla kapalı pazar alanında pazarcıları ziyaret ederek pazar alışverişi yaptı. Vatandaşlara seslenen AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Yelis, "Meclise seçilirsem yapacağım ilk iş çiftçi için mazottaki ÖTV ile ilgili olacak" diye konuştu.
Bursa'da seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Ahmet Yelis Yıldırım İlçesi Yeşilyayla Mahallesi'nde bulunan kapalı pazar alanını ziyaret etti. Pazar ziyaretinde çiftçi ile sohbet eden Yelis daha sonra mahalle esnafını gezerek kendilerine destek vermelerini istedi. Meclise seçildiği zaman ilk işlerinden biri olarak da çiftçi için mazottaki ÖTV olacağını belirtti.
Pazarda vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Ahmet Yelis, "Ben şimdi buradaki bütün köylüleri ziyaret ettim. Özellikle çiftçileri de ziyaret ettim. Meclise seçildiğim an yapacağım ilk iş, ilk vereceğim kanun teklifi mazottaki ÖTV ile ilgili olacak. Özellikle 3 gruba ayırıp boş arazi, nitelikli ürünler ile ilgili ayrı ayrı indirim noktasında çalışma yapacağız" diye konuştu.
(SA-SD
3 Haziran 2018 Pazar günü yayınlandı