Ahmet Hakan Cem Uzan'a 'Sahtekâr' dedi

Türkiye'den kaçarak Fransa'da lüks bir hayat yaşayan Cem Uzan, Hürriyet yazarı ve Tarafsız Bölge sunucusu Ahmet Hakan'a Twitter'dan hakaretler yağdırdı. Ahmet Hakan'ın buna cevabı da aynı sertlikte olmuştu.
Cem Uzan Özcan Yeniçeri Türkiye Twitter Tarafsız Bölge 


CNN Türk'te ekrana gelen Tarafsız Bölge programında konuklardan Prof. Özcan Yeniçeri'nin moderatör Ahmet Hakan'a sert çıkması üzerine, Ahmet Hakan 'Bu iş bana patlayacak herhalde. Gelen vuruyor, giden bize vuruyor.' dedi.

CANLI YAYINDA 'SAHTEKAR' DEDİ

Cem Uzan'la Twitter'da kapıştıklarını söyleyen Ahmet Hakan 'Cem Uzan da bize vuruyor. Bugün en son Cem Uzan'la kapıştık. Sahtekar bize bir sürü laf etmiş.' diye konuştu.
Özcan Yeniçeri Hakkında
1991 yılında ise Erciyes üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yönetim Organizasyon dalında "örgütlerde çatışma ve Yabancılaşmanın önlenmesinde Yönetime Katılmanın Rolü" adlı tezinin kabul edilmesiyle de doktor unvanını aldı. 1998 yılında doçent, 2004 yılında da profesör oldu. Prof.Dr. Özcan Yeniçeri, Niğde Üniversitesi'nde çeşitli aralıklarla Kamu Yönetimi Bölüm Başkanlığı, Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü...
devamı
1 Ekim 2015 Perşembe günü yayınlandı