Abdulhamit Erguvan: Paralel yapıyla mücadele siyasi

Bir vatandaşı makamından kovduğu iddia edilen ve geçtiğimiz hafta Beyaz Tv ekranlarından yayınlanan Dinamit programına konu olmasının ardından, Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguban'ın oğlu Çağlayan Erguvan sosyal medyada babasını savunurken hükümete, medyaya, Rasim Ozan Kütahyalı ve Latif Şimşek'e inanılmaz hakaretlerde bulunmuştu.
Latif Şimşek Dinamit Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Tv Erguvan 


GENÇLİĞİBE VERDİLER AFFETTİLER

Programda oğul Çağlayan Erguvan'ın hakaretleri yayınlanırken, hakaret edilen Rasim Ozan Kütahyalı ve Latif Şimşek bu hakaretleri yargıya taşımayacaklarını ve Çağlayan Erguvan'ın bu hakaretleri Gençliğine verdiklerini söyledi.

OĞLU HÜKÜMETE HAKARET ETTİ AMA YİNE DE O HAKARETLERİ SAVUNDU

Canlı yayına telefonla bağlanan baba Abdulhamit Erguvan, oğlunun hakaretleri nedeniyle özür dilemek yerine, arkasında olduğunu söyleyince canlı yayında ipler gerildi.
Rasim Ozan Kütahyalı, Kaymakam Erguvan'a oğlunun hakaretlerini sorduğunda 'Oğlumun arkasındayım' yanıtı alınca sinirlendi. Kütahyalı, Kaymakam Erguvan'a oğlunun açıklamasında hükümete ve hükümeti destekleyen medya kanallarına hakaret olduğunu hatırlatarak, aynı soruyu ikinci kez yöneltti.

'PARALEL YAPI'YLA MÜCADELE SİYASİ

Kaymakam Erguvan, oğlunu savunmaya devam ederken, Rasim Ozan Kütahyalı bu sefer de hükümetin Paralel yapıyla mücadelesi hakkında ne düşündüğünü sordu. Kaymakam Erguvan ise MGK kararlarına 'Paralel yapı' olarak giren yasa dışı örgüt için devletin yaptığı mücadelenin siyasi olduğunu söyledi.

BEYAZ GAZETE



Latif Şimşek Hakkında
Latif Şimşek 01.05.1963 yılında Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde doğdu. İlkokulu Yozgat’ın Yerköy ilçesinde bitiren Latif Şimşek, 1982 Yılında Ankara Merkez imam Hatip Lisesi (Şimdiki Tevfik İleri İmam Hatip Anadolu Lisesi) ni bitirdikten sonra Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksek okulu’na girdi. 1987 yılında bu okuldan mezun oldu ve aynı yıl Türkiye Gazetesi Ankara Temsilciliğinde muhabir olarak çalışmaya başladı. Polis-adliye muhabirliğinden baş...
devamı
Dinamit Hakkında
Latif Şimşek yönetimindeki Dinamit, her Pazar farklı konukların yorumlarıyla saat 16:45’da Beyaz Tv'de......
devamı
Rasim Ozan Kütahyalı Hakkında
Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit, Derin Futbol, Ve Gol, ve Kanaltürk'te yayınlanan Ters Cephe programlarında yorumcudur. Kütahyalı, Taraf gazetesindeki köşe yazarlığından önce Sinan Çetin'in firması Plato Film'de metin yazarlığı ve kast direktörlüğü yaptı. Aralık 2008'den itibaren Kanal T'de anahaberleri yorumladı. Aynı kanalda Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür ile birlikte Politik Performans programını sundu. Nisan 2009 içinde Kanal T'den ayrıldı ...
devamı
7 Şubat 2015 Cumartesi günü yayınlandı