'31 Ekim Uluslararası Karadeniz Günü Kutlamaları' - İSTANBUL

"31 Ekim Uluslararası Karadeniz Günü Kutlamaları" - İSTANBUL - Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu'nun konuşması, - Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar'a hediye takdimi - Çocuklarla beraber deniz çöpleri temizlik faaliyeti ve sıfır atık uygulamasına ilişkin etkinlik "Çevre kirliği sınır tanımıyor" - Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar: - "Çevre meselesi evrenseldir, çevre kirliği sınır tanımıyor. Bir yerde oluşan kirlilik, anında başka yerlere ulaşabiliyor. Ortak çalışmaların mutlaka yapılması ve çevre kirliğinin izlenmesi noktasında da beraber çalışılması gerekiyor" - "AVM'lerin kasalarında verilen poşetlerin sayısı yıllık 45 milyarı buldu"İSTANBUL (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, çevre meselesinin evrensel olduğunu belirterek, "Çevre kirliği sınır tanımıyor. Bir yerde oluşan kirlilik, anında başka yerlere ulaşabiliyor. Ortak çalışmaların mutlaka yapılması ve çevre kirliğinin izlenmesi noktasında da beraber çalışılması gerekiyor." dedi.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ev sahipliğinde düzenlenen "31 Ekim Uluslararası Karadeniz Günü Kutlamaları ve Karadeniz Madalyası Ödül Töreni", Şile'deki bir otelde gerçekleştirildi.
Törenin sonunda çocuklarla beraber deniz çöpleri temizlik faaliyeti ve sıfır atık uygulamasına ilişkin etkinlik yapıldı. Faaliyete Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu da katıldı.

Salar 

31 Ekim 2018 Çarşamba günü yayınlandı