24 işçi alımına Kırşehir’de bin 47 kişi müracaat etti

gençlik spor müdürü konuşması
Leman Çekim Konferans Kura Çekimi 

-kura çekimleri

( KIRŞEHİR ) KIRŞEHİR

- Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından il ve ilçelerde çalıştırılmak üzere işçi alımlarının kura çekimi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yurt Hizmetleri Müdürlüğü Saliha Sultan Yurdu konferans salonunda çekildi. 24 Kişinin işçi olarak çalışacağı işçi alımına bin 47 kişi kura çekimi için heyecanla bekledi. Kırşehir’de kura çekimi Gençlik ve Spor İl Müdürü Faruk Şahin’in de katılımıyla Kırşehir 2. Noteri katibi başkanlığında yapıldı. İl Müdürü Faruk Şahin, kamuoyunda kura çekimi öncesi kazanacak kişilerin belli olduğu gibi dedikodular üretildiğini kura çekimi öncesinde kimseye tolerans tanınmadığını söyledi.

İl Müdürü Şahin, “24 farklı iş kolunda kadrolu eleman alınacak. Biz, başvuru yapanların hiçbirini görmedik. Herkes İŞ-Kur’a gitti. Kimlerin nasıl yazıldığını da bizler görmedik. Hiçkimseye de aracı olmadık. Allah herkesi bir şekilde imtihan ediyor. Herkes böyle bir ortamdan da faydalanmak ister. Kimsenin vebalini almak istemem.”dedi.
Temizlik Görevlisi, Cankurtaran, Mekaniker (Pedallı Araçlar),Otobüs Kaptanı (Şoför),Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Elektrik Tesisatçısı (Bina),Güvenlik Görevlisi, Havuz Suyu Operatörü, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Garson (Servis Elamanı),Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı),Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni, Bilgisayar Donanım / Teknolojisi Teknikeri, Çim Alan Tesisi ve Yönetimi Teknikeri, Makine Teknikeri, Gençlik Lideri ile Muhasebeci meslek kolunda daimi süreli işçi ile Temizlik Görevlisi meslek kolunda engelli ve eski hükümlü işçi alımları için kura çekimleri yapıldı. (EÖ-AÖ-
27 Şubat 2019 Çarşamba günü yayınlandı