23 Nisan'da Çocukların Palyaço Eğlencesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yurdun dört bir yanında çocuklara yönelik düzenlenen etkinliklere esnaflarda destek veriyor.
Ulusal Egemenlik 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 


Oltu ilçe merkezinde bulunan bir ayakkabı mağazası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle çocukların ilgisini çekebilmek için mağazanın girişini balonlarla süsledi. Mağazanın önünden geçen çocukların yüzlerini elindeki renkli kalemlerle boyayıp çizgi film kahramanlarının figürlerini yapan palyaçoya çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Yüzlerinde şekiller, ellerinde balonlarla caddeye koşan çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Çocukların yanı sıra palyaçoya büyüklerde yoğun ilgi gösterdi. Çarşıbaşı sakinlerinin birçoğu canlı olarak ilk defa palyaço gördüklerini söylediler.

Mağaza Müdürü Nevin Karagür, ' Sezon açılışı nedeniyle hem yaza hem de sezona girişimizi tüm ilçe halkına duyurabilmek istedik. Bunun da en güzel çocuklar ve dolayısıyla ailelerinin de bulunmasıyla mümkün olabileceğini gördük. Umarız, satışlarımızla bunu kanıtlarız. ' diyerek 23 Nisan'ı fırsat bildiklerini söyledi.
23 Nisan 2012 Pazartesi günü yayınlandı