2018-2019 eğitim öğretim yılı başladı - KAYSERİ

- Tören sırasında öğrencilerin oyun oynaması ve bazı öğrencilerin ağlaması - Vali Süleyman Kamçı konuşması - İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci konuşması - Okula başlayan öğrencilerin sınıftan görüntüle Kayseri 'de 2018 - 2019 eğitim - öğretim yılının başlaması dolasıyla tören düzenlendi.
Melikgazi İlçesi Türkan Mehmet Altun İlkokulunda düzenlenen programda okula başlayan çocuklar tarafından şiirler okunup halk oyunları gösterisi sunuldu.Okul bahçesinde bekleyen çok sayıda veli okula yeni başlayan çocuklarını yalnız bırakmazken, bazı çocukların ağladığı, bazılarının ise okul bahçesinde oyun oynadıkları gözlendi.Program kapsamında konuşan Vali Süleyman Kamçı, Türkiye'nin eğitime çok önem verildiğini söyledi.

Eğitim konusunda hem ailelere hem de öğretmenlere önemli sorumluluk düştüğünü anlatan Vali Kamçı, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ise eğitim ve öğretimde yeni gelişmeleri dikkate alarak var güçleri ile çalışacaklarını kaydetti.
Konuşmaların ardından Vali Kamçı öğrencilerle beraber yeni eğitim öğretim yılının ilk ders zilini çaldı.Program sınıflarda öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtılarak sona erdi.
Öğretmenler Eğitim Öğretim Yılı Öğrenciler Okul Bahçesi Halk Oyunları 

17 Eylül 2018 Pazartesi günü yayınlandı