18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü - MARMARİS

- Marmaris'te törenlerden detaylar - Marmaris ve Bodrum'da törenMarmaris’te, 18 Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Meydanı'nda çelenk sunma töreni yapıldı.Atatürk Meydanı'ndaki törenin ardından Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesinde anma programı düzenlendi.
Bodrum ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yılı dolayısıyla Tepecik Camisi'nde anma programı düzenlendi.
Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz'ın da yer aldığı programda, katılımcılara Çanakkale Savaşları'nda Mehmetçik'in yemeği olan buğday çorbası ikram edildi.İlçede gün dolayısıyla Bodrum Belediye Meydanı'nda da tören düzenlendi.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi Başkanı Kıbrıs Gazisi Hasan Külcü, törende yaptığı konuşmada, 18 Mart'ın Çanakkale'nin geçilemeyeceğinin, Türk milletinin esir edilemeyeceğinin, Türk vatanının parçalanamayacağının tüm dünyaya haykırıldığı gün olduğunu söyledi.

Törene, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay İzzet Adagideli, Bodrum Belediye Başkanvekili Taner Uslu, Bodrum Cunuriyet Başsavcıvekili Tolga Yamalı ile gaziler, bazı sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Sivil Toplum Kuruluşu Buğday Çorbası Siyasi Parti Sivil Toplum Öğrenciler 

18 Mart 2018 Pazar günü yayınlandı