150 bin TL’lik aracın talihlisi 20 yaşındaki öğrenci oldu

-Çekiliş
Alışveriş Ders Çalış Cep Telefonu Üniversite Öğrencisi Alışveriş Merkezi 

--Detaylar
--Talihlinin aranması, diyalog
--Genel müd ile röp

( SİVAS ) - 150 bin TL’lik aracın talihlisi olan 20 yaşındaki üniversitesi öğrencisi, okul dolayısıyla şehir dışında olduğunu söyleyerek, dersleri yoğun olduğu için bir hafta süre istedi SİVAS

- Sivas’ta bulunan bir alışveriş merkezi, düzenlenen çekilişle 165 bin müşterisine başta 150 bin TL değerinde bir otomobil olmak üzere 101 farklı hediye dağıttı.
150 bin TL’lik aracın talihlisi olan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi, okul dolayısıyla şehir dışında olduğunu söyleyerek, bir hafta süre istedi. Sivas’ta bulunan Primemall AVM bugün düzenlenen çekilişle 165 bin müşterisine başta 150 bin TL değerinde bir otomobil olmak üzere 101 farklı hediye dağıttı.
Bugün AVM içerisinde noter huzurunda gerçekleştirilen çekiliş yoğun ilgi gördü. Binlerce müşteri çekilişi meraklı gözlerle AVM’nin balkonlarından izledi. 150 bin TL değerindeki otomobil ise çekilişi takip etmeyen 20 yaşındaki bir öğrenciye çıktı. Talihlinin belirlenmesinin ardından öğrenci cep telefonu ile arandı. Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi olan Kerem Uludağ, ilk önce inanamadı. Ardından ise üniversite kütüphanesinde ders çalıştığını belirtti.
Sunucu hemen kendisinden Sivas’a gelmesini istedi. Ancak Uludağ, derslerinin yoğun olduğunu belirtip, ödülü babasının alıp alamayacağını sordu. Olumsuz yanıt alan Uludağ, ödülü olan 150 bin TL değerindeki otomobili almak için bir hafta süre istedi. Uludağ’ın AVM’deki bir mağazadan aldığı ayakkabı karşılığında çekilişe katılmaya hak kazandığı öğrenildi. AVM’nin genel müdürü Ayşegül Kılıç, her yıl benzer bir program düzenlediklerini belirtip bu yıl 165 bin müşterileri arasında 101 müşterilerine özel hediyeler verdiklerini, benzer uygulamaların önümüzdeki süreçte de devam edeceğini belirtti.

24 Şubat 2019 Pazar günü yayınlandı