100 bin liralık kuyumcu soygunu kamerada

Olayın güvenlik kamerası görüntüsü
Kuyumcu Soygunu Güvenlik Kamerası Kuyumcu Dükkanı Çöp Konteyneri Silahlı Soygun 

-Genel ve detay
--arşiv-
-Olay yeri
-İş yerinden görüntü
-Polislerin incelemesi
-Polisin parmak izi alması
-İş yerinde bulunan Fatma Koçak
-Şüphelinin kaçarkenki güvenlik kamerası görüntüsü
-Soyguncunun çöpe attığı çeket ve eşyaları
-Polislerin incelemesi

( KONYA )- Konya’da yüzü maskeli ve eli silahlı soyguncunun bir kuyumcudan 100 bin lira değerinde altın çaldığı anlar iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi KONYA

- Konya’da yüzü maskeli ve eli silahlı soyguncunun bir kuyumcudan 100 bin lira değerinde altın çaldığı anlar iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Olay, dün saat 14.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Dr. Hulusi Baybal Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Menderes Koçak’a ait kuyumcu dükkanına giren yüzü maskeli eli silahlı soyguncu, iş yeri sahibinin eşi Fatma Koçak’a silah doğrultarak vitrindeki altınları poşete koymasını istedi. Silahlı soyguncunun karşısında şoka giren Fatma Koçak, vitrinde bulunan 40 bilezik, 2 gerdanlık seti, set turalı kolye, ve 4 fantezi bileziği poşete doldurdu. Silahlı soyguncu ardından dışarıya çıkarak yaya olarak kaçtı. Şüpheliyi yakalatana 15 bin lira ödül Şüphelinin kaçtığı bölgede geniş çapta araştırma başlatan polis, bir çöp konteynerinde şüpheliye ait olduğu belirlenen ceket, şapka, eldiven ve atkı buldu. Soygundan sonra kıyafet değiştirdiği anlaşılan şüpheli şahıs, daha sonra kaçarak izini kaybettirdi. Öte yandan, iş yeri sahibi Menderes Koçak, soygunu gerçekleştiren şüpheli veya şüphelilerin yakalanmasına yardımcı olanlara 15 bin lira ödül vereceğini söyledi.

Soygun anı güvenlik kamerasında Öte yandan, gerçekleştirilen silahlı soygun anı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, yüzü kısmen kapalı şüpheli elinde silahlı içeriye girdikten sonra Fatma Koçak'a vitrindeki altınları çantaya koymasını istiyor. Soyguncuyu karşısında gören Fatma Koçak’ın altınları çantaya koydu ve ardından da şüphelinin kaçtığı görülüyor. Olayın ardından polis ekiplerinin şüpheliyi yakalamak için sürdüğü çalışmanın devam ettiği öğrenildi.
20 Şubat 2018 Salı günü yayınlandı