Tarihi Selimiye Arastası esnaflarının gönderileri indirimli taşınacak - EDİRNE

- Edirne PTT Merkez Müdürü Bülent Yıldız ve Tarihi Arasta Çarşısı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Adem Bayrak'ın açıklamaları - Bereket duası ve çarşıdan görüntülerEDİRNE (AA) - Tarihi Selimiye Arastası esnaflarının gönderileri PTT tarafından yüzde 30 indirimli taşınacak.İndirim protokolü, çarşıda yapılan "bereket duası"nın ardından imzalandı.Çarşının ortasında bulunan dua kubbesi altında bir araya gelen esnaflar da hayırlı bir gün temennisiyle dua ederek işlerine başladı.
Edirne PTT Merkez Müdürü Bülent Yıldız, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, esnaflara avantajlı hizmet sunmak için PTT olarak bazı girişimlerde bulunduklarını söyledi.

PTT olarak her zaman esnafın yanında olduklarını belirten Yıldız, "Tarihi çarşıdaki esnaflarımızla yaptığımız anlaşma kapsamında herhangi bir kota uygulamaksızın bir sene boyunca yüzde 30 oranında indirim uygulayacağız. Bu indirim oranı hediyelik eşyalarda yüzde 40'a çıkacak. Hem kendilerine gelen hem de gönderdikleri posta ve kargolarda indirim geçerli olacak. Bizim yaptığımız bu indirimin esnafımıza yararlı olmasını diliyorum. Bu sözleşmenin esnafımıza ve kurumumuza hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.
Tarihi Arasta Çarşısı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Adem Bayrak da çarşıda 76 dükkanının bulunduğunu belirterek, "Esnaf arkadaşlarımıza yönelik uygulanan bu indirim güzel bir katkı sağlayacak. Desteklerinden dolayı PTT'ye teşekkür ediyorum." dedi.

Argo Kubbe Hediyelik Eşya 

2 Mayıs 2019 Perşembe günü yayınlandı