'Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu' - KIRKLARELİ

"Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu" - KIRKLARELİ - Toplantıya katılanlardan detaylar - AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Fatma Salman'ın konuşması"Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu" - AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Salman: - "AK Parti hükümeti olarak uzun yıllardır iktidardayız. Ekonomideki kararlılık, istikrarın devam etmesi de çok önemli. Ekonomideki kararlılık ve istikrarın devam etmesi için şu anki çalışmalar, hem il için hem de Türkiye için makro ekonomik verilerin ortaya çıkması için çok önemli"KIRKLARELİ (AA) - AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Fatma Salman, AK Parti hükümeti olarak uzun yıllardır iktidarda olduklarını belirterek, "Ekonomideki kararlılık, istikrarın devam etmesi çok önemli. Ekonomideki kararlılık ve istikrarın devam etmesi için şu anki çalışmalar, hem il için hem de Türkiye için makro ekonomik verilerin ortaya çıkması için çok önemli." dedi.
Salman, partisince Kırklareli Ticaret Borsası Salonu'nda düzenlenen "Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu"nun açılışında yaptığı konuşmada, partililere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletti.AK Parti Genel Merkezi tarafından organize edilen forumlarla Türkiye'nin ekonomik durumu ve hedeflerini belirlemek istediklerini belirten Salman, forumların çok başarılı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Salman, 2019 yerel seçimleri öncesinde bu çalışmaların kendilerine yol göstereceğini dile getirerek, "Cumhurbaşkanımıza bu programı sunduğumuzda, bu programın 81 ilde uygulanmasını istedi. 81 ilin tamamında bu program düzenlenecek." diye konuştu.
Programların birinci bölümünde teşkilatlarla, ikinci bölümünde ise sivil toplum örgütleri, akademisyenler ile iş adamlarıyla bir araya geldiklerini anlatan Salman, programlarda yapılan yatırımlar, şu an devam eden yatırımlar ve beklentilerin değerlendirildiğini anlattı.Forumlarla 81 ilin ekonomik röntgeninin çekileceğini vurgulayan Salman "Mikro ekonomiler gerçekten makro ekonomiyi belirlemekte. Siyaset ile ekonomi birbirini besleyen çok önemli konulardır. Biz AK Parti hükumeti olarak uzun yıllardır iktidardayız. Ekonomideki kararlılık, istikrarın devam etmesi de çok önemli. Ekonomideki kararlılık ve istikrarın devam etmesi için şu anki çalışmalar, hem il için hem de Türkiye için makro ekonomik verilerin ortaya çıkması için çok önemli. İllerden çıkacak raporları en son sayın Cumhurbaşkanımıza vereceğiz." ifadelerini kullandı.Salman'ın konuşmasının ardından AK Parti İl Başkanı Alper Çiler de bir konuşma yaptı.Konuşmaların ardından katılımcılara ekonomik beklentiler hakkında sorular yöneltildi.
Röntgen Yerel Seçimler Sivil Toplum Hükümet Yerel Seçim 

23 Ocak 2018 Salı günü yayınlandı