MEB özür grubu atama sonuçları açıklandı (Branş öğretmenleri) TIKLA ÖĞREN

2013 Özür Grubu Atama Sonuçları ve 2013 Branş Öğretmenleri Atama Sonuçları. Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı, 60 bin öğretmeni bilgisayar başına kitleyen işlemle ilgili açıklama yaptı. Müsteşarı Yusuf Tekin'in, twitter üzerinden yaptığı açıklamada branş öğretmenleri için sonuçların 10 dakika içinde açıklanacağını söyledi.
Milli Eğitim Bakanlığı Yusuf Tekin Öğretmen Atamaları 


Sınıf öğretmenlerinin sonuçları ise öğleden sonraya kaldı.

ATAMA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İşte Tekin'in açıklaması:

Değerli arkadaşlar özür grubu başvurularının değerlendirmesi bitmek üzere. Branş öğretmenlerinin sonuçları bitti. 10 dakika içinde açıklanacak. Sınıf öğretmenlerinin işlemleri ise öğleden sonra bitecek. Arkadaşlar sizleri çok beklettiğimizin farkındayız, ama inanın söz verdiğimiz üzere mağduriyet yaratmayacak maksimum çözümleri bulmaya çalışıyoruz. Şu anda branş öğretmenleri arasında sadece 1000 civarında öğretmen arkadaşın başvurusunu olumlu sonuçlandıramadık. Ama ikinci değerlendirmede, yani 26. tercihlerin değerlendirilmesinde onu da çözeceğiz inşallah. Çok beklettiğimiz için özür dileriz, bütün öğretmen arkadaşlarda ve ailelerinden ama inanın çözüm üretme çabamızdan kaynaklanıyor, hakkınızı helal edin.

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'in, twitter üzerinden, 26 Ağustos saat 23:50 civarında yaptığı açıklama

* Değerli arkadaşlar özür grubu yer değiştirme işlemleri sürüyor. İnsan kaynakları birimimiz hala çalışmaya devam ediyor.
* Toplamda 60.000 e yakın başvuru var. İnşalla sabaha sonuçlar ilan edilecek.
* Şu anda henüz yaklaşık % 50 sini tamamlayabildik. İnşallah kimseyi mağdur etmemeyi başarırız. Herkese iyi geceler.
27 Ağustos 2013 Salı günü yayınlandı