İngiltere Başbakanı David Cameron’a Kulak Şakası

British and Lions isimli rugby takımını kabul eden İngiltere Başbakanı David Cameron ' a takım oyuncularından Manu Tuilagi tarafından ' tavşan kulak ' şakası yapıldı.
Avustralya Barack Obama Basketbol Beyaz Saray Connecticut 


İngiltere Başbakanı David Cameron, Avustralya ' daki bir turnuvayı kazanan British and Lions isimli rugby takımını başbakanlık konutunda kabul etti. Cameron, takım oyuncularıyla birlikte konut önünde fotoğraf çekildikleri sırada başbakanın yanında bulunan Manu Tuilagi elini uzatarak tavşan kulak şakası yaptı. Olan bitenden habersiz olan Cameron objektiflere poz verdi. Tuilagi daha sonra twitter hesabından yaptığı açıklamada özür dileyerek, “Lions fotoğrafını mahvettiğim için özür dilerim. Hakaret gibi bir niyetim asla yoktu. Başbakanlık konutunda müthiş bir gün yaşadık, bizi kabul ettiği için başbakana teşekkür ederiz” dedi.

Cameron daha sonra attığı bir tweet ' le Tuilagi ' nin özür dilemesine gerek olmadığını belirterek, “Manu Tuilagi seni ve Lions kulübü yetkililerini başbakanlıkta misafir etmek harikaydı. Özür dilemene gerek yok, bunun şaka için yapılmış bir ey olduğunu biliyorum” dedi.

ABD Başkanı Barack Obama da geçen ay Connecticut Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı ' nı Beyaz Saray ' da kabul ettiği sırada iki basketbolcunun ' tavşan kulak ' şakasıyla karşılaşmıştı.

Barack Obama Hakkında
Amerika Birleşik Devletleri'nin devlet başkanı Barack Obama; ilk olarak 4 Kasım 2008'de yapılan 2008 ABD başkanlık seçimleri'nde ABD'nin 44. devlet başkanı seçilmiş ve 20 Ocak 2009 tarihinde bu görevi George W. Bush'tan devralmıştır. 6 Kasım 2012 tarihinde yapılan 2012 ABD başkanlık seçimlerinde Mitt Romney karşısında seçimi kazanıp Amerika Birleşik Devletleri Başkanlığına ikinci kez seçilmiştir. ABD tarihindeki ilk siyahî devlet başkanıdır. Yaş...
devamı
18 Eylül 2013 Çarşamba günü yayınlandı