Alkollü Sürücü Aracıyla Markete Daldı

ABD ' nin Connecticut Eyaleti ' nde alkol aldıktan sonra SUV otomobiliyle yola çıkan, Kennedy Dowdell isimli kişi direksiyon hâkimiyetini kaybedince markete girdi.
Afganistan Connecticut 


Pazartesi gecesi gerçekleşen olayın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerinde, alışveriş yaptıktan sonra kasaya yönelen Jonaya Peterson isimli bir kadının aracıyla markete giren adamı gördükten sonra yaşadığı kısa süreli şok anı görülüyor. Akşam saatlerine denk gelen kazada marketin kalabalık olmaması ise büyük bir felaketi önledi.

Kaza anından sonra kamyonetiyle marketten kaçan adamın kısa bir süre sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi. Irak ve Afganistan ' da savaşmış olan eski bir asker olan Dowdell, alkol testine girmeyi reddederek “Teste girmeyeceğim, çünkü sarhoşum” dedi.

Jonaya Peterson ise aracın sadece arka kısmına temas etmesinin şans olduğunu belirterek “Keskin bir acı hissettim ve kasaya doğru itildim. Bence çok şanslıyım. Videoyu izleyince meleklerim beni koruyormuş dedim. Hala yaşadığım için mutluyum” şeklinde konuştu.

Dowdell ' in üçüncü derece saldırı ve alkollü araç kullanmak gibi suçlarla yargılanacağı bildirildi.

6 Nisan 2012 Cuma günü yayınlandı