Ahu Tuba’nın Kızı Barak Obama İle Görüştü

Muğla ' nın Bodrum ilçesinde tatil yapan Ünlü oyuncu Ahu Tuba ' nın kız Anjelik Calvin ABD Başkanı Barak Obama ile görüştü.Ünlü Oyuncu Ahu Tuba Ve kız Anjelik Calvin ABD Başka ' nı Barak Obama ile görüşmelerinin ardından Bodrum ' a tekrar döndüler. Bodrum ' a dinlenmeye gelen Ünlü oyuncu Ahu Tuba ve kız Calvin yoğun geçen programlarının ardından Bodrum ' da deniz keyfi yapacaklar. 18 yaşında olan Anjelic Calvin, Amerika'nın Florida eyaletindeki The Everglades Üniversitesi'nde okuyor. Üniversitede yapılan bir sınavda yüzde 99'luk not ortalaması ile politika alanında eyalet birincisi olan Calvin, okuduğu üniversiteyi de Amerika'da dereceye soktu. Eski senato üyesi Prof. Dr. Minshika Jett'in öğrencisi olan Calvin, öğretmenin desteğiyle birlikte Beyaz Saraya giderek Barak Obama ' nın misafiri oldu. ABD Başkanı Barack Obama'nın özel davetlisi olarak Beyaz Saray'a giden Calvin Obama ' nın da iğlisini çekti.
Politika Barack Obama Florida Beyaz Saray 


OBAMA GAYET BABACAN VE SAMİMİ BİR BAŞKAN

Obama ' nın dikkatini çektiğini belirten Anjelik Calvin “küçüklüğümden bu yana dayımın yönlendirmesi ile sosyal ve kültürel açıdan teoloji, modern psikoloji tarihi, yunan trajedyası ve politik hususta kitaplar okudum. Anneme çok kitap okuduğum için okuldan şikayet geliyordu. Çocuğunuza çok ağır kitaplar okutuyorsunuz hiç gerek yok diye. Okul sonrasında üniversiteyi kazandım ve sosyal projelerde öncülük ettim. Sosyal projelere yaptığım katkılardan dolayı ve aynı zamanda yüzde 99 ' luk not ortalaması aldığım için ve ekstra bir başarı gösterdiğim için Beyaz Saray ' a davet edildim. Çok heycanlıydı kelimelere sığmaz yaşadıklarım hayatım boyunca yaşadığım en güzel anımdı. Barack Obama gayet espirili ve babacan bir tavırla bana dönüp nasıl gidiyor diye sordu? Bende heyecandan sadece iyi gidiyor dedim. Daha sonra ne dersin Politika Düşünüyormusun? Hayatında diye sordu. Ben yine heyecandan bilmiyorum diye cevapladım. Obama daha çok göçmen ailelerin çocuklarının okuma yasaları hakkında konuştu.

ANJELİC ' E SÜTÜM HELAL OLSUN

Ahu Tuğba ise günlerce uyuyamadığını belirterek şunları ifade etti “darısı bütün annelerin başına diyorum. Yalnız şöyle bir şey tavsiye ediyorum. Çocuklarınızı küçükken eğitmeye başlayın. Ben Anjelic ' e küçükken çok zor kitaplar okuttum. Ayrıcada burada olan bazı öğretmenlere çok kırgınım. Benim bu kadar çok kitap oku dememden dolayı öğretmenler bana kızmıştı. Ama ben başarısını aldığını zannediyorum. Anneler ne ister evlatlarından okusun, adam olsun ister. Anjelic ' de bunun en güzel mükafatını verdi bana”dedi.
Bu arada anne kız yaşananların ardından Bodrum ' da uzun bir tatil yaparak dinleneceklerini belirti.

Barack Obama Hakkında
Amerika Birleşik Devletleri'nin devlet başkanı Barack Obama; ilk olarak 4 Kasım 2008'de yapılan 2008 ABD başkanlık seçimleri'nde ABD'nin 44. devlet başkanı seçilmiş ve 20 Ocak 2009 tarihinde bu görevi George W. Bush'tan devralmıştır. 6 Kasım 2012 tarihinde yapılan 2012 ABD başkanlık seçimlerinde Mitt Romney karşısında seçimi kazanıp Amerika Birleşik Devletleri Başkanlığına ikinci kez seçilmiştir. ABD tarihindeki ilk siyahî devlet başkanıdır. Yaş...
devamı
21 Eylül 2012 Cuma günü yayınlandı