Ahmet Davutoğlu, Muhammed Mursi İle Görüştü

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, günü birlik Kahire ziyareti çerçevesinde Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ile bir araya geldi.Türkiye, Mısır, Suudi Arabistan ve İran'ın iştirakiyle düzenlenen ' Dörtlü Suriye Toplantısı ' na katılacak olan Bakan Davutoğlu, programına Mursi görüşmesi ile başladı.
Başbakan Hüseyin Avni Botsalı İran Cumhurbaşkanı Ahmet Davutoğlu 


Mursi, Kahire Büyükelçisi Hüseyin Avni Botsalı'nın eşlik ettiği Davutoğlu'nu İttihadiye Sarayı'nda kabul etti.Davutoğlu, ilerleyen dakikalarda Mısır Başbakan Hişam Kandil ile bir görüşme gerçekleştirecek. Davutoğlu daha sonra ' Dörtlü Suriye Toplantısı ' na katılacak.
Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
18 Eylül 2012 Salı günü yayınlandı