Poyraz Karayel' (İlker Kaleli) Unutamadım - Müslüm Gürses

Kanal D'nin fenomen dizisinin dün akşam yayınlanan yeni bölümüne İlker Kaleli'nin söylediği Müslüm Gürses şarkısı damgasını vurdu.
Kanbolat Görkem Arslan Burçin Terzioğlu Celil Nalçakan Müslüm Gürses Cem Cücenoğlu 


Poyraz Karayel'de başrol oyunculından İlker Kaleli, bu hafta bir Müslüm Gürses şarkısı olan ' Unutamadım ' ı seslendirdi.

Kanal D ' nin yapımcılığını Limon Film ' in üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı ' nın yaptığı , başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, İdil Fırat, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Emel Çölgençen , Hare Sürel , Ece Özdikici ,Cem Cücenoğlu, Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan ' ın paylaştıkları, başladığı günden bu yana ilgiyle izlenen ve büyük beğeni toplayan dizisi “Poyraz Karayel” in dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde, Poyraz Ayşegül için sahneye çıktı.

Kanbolat Görkem Arslan Hakkında
Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. "Ayak Altında" isimli kısa filmde oynamıştır. Hatırla Sevgili'de Mahir Çayan rolünü başarıyla oynamıştır. ...
devamı
Celil Nalçakan Hakkında
Seni Yaşatacağım, Sıla, Aşk Yakar, Bitmeyen Şarkı dizilerinde, Ortak, Picnic in Gaza sinema filmlerinde ve Nöbetçi Eczane, Hayvanat Bahçesi, Yalancı, Mahmut ile Yezida, Kurtuluş Savaşı Destani oyunlarinda rol aldi....
devamı
29 Ekim 2015 Perşembe günü yayınlandı