Merhamet 30. Bölüm: Fırat'ın Hayatı Tehlikede

Merhamet 30. Bölüm özeti:
Merhamet Dizisi 


Fırat'ı yeni bir tehlike bekliyor
Fırat yeni bir tehlikeyle karşı karşıya kalıyor.

Melike ' nin ölümü Fırat ' ı çok sarsmıştır. Fırat ' ın atlattığı tehlikeyi öğrenen Irmak, Fırat ' ı güvende tutabilmek adına Sinan ' dan yardım ister.

Melek, Narin ile tanışır...
Melek, geçmişin tozlu sayfalarında kalmış hikâyelerin gün yüzüne çıkmasına neden olacaktır. Melek, artık dul, iki çocuklu bir kadındır.

Sermet ve Deniz baş başa kalmışken...
Deniz ' in toparlanması için yardıma gelen Sermet, Deniz ile duyguları hakkında konuşmaya başlarken, gelen bir haberle sarsılan ikili, hızla yola çıkmak zorunda kalır.

Geçmiş öykülerde ise;
Irmak ile Narin ' in ilk karşılaşması...
Deniz ve Narin, arkadaşlığı kardeşliğe dönüşmek üzereyken yurtdışından genç Irmak gelir ve anında Narin için dünyayı dar etmeye koyulur.
Merhamet Dizisi Hakkında
Narin yalnızca azmi ve başarısı sayesinde bütün zorluklardan, engellerden sıyrılıp, hiçbir destek ve torpil olmaksızın, kendi çabası ve alnının akıyla bir yerlere gelebilmiş genç bir kadın olacaktır. Acımasız ailesinin ve büyük şehrin darbelerine göğüs gerebilmiş büyük bir kahramandır. Öykü küçük bir kasabada başlar ve İstanbul’a uzanır. Narin’in İstanbul’a geliş hikayesi epey çetrefilli olsa da, her nasılsa İstanbul’da talih yüzüne gülmüş, dah...
devamı
28 Kasım 2013 Perşembe günü yayınlandı