Benim İçin Üzülme 18. Bölüm - Sevinç Horonu

Benim İçin Üzülme 18. Bölüm - Sevinç Horonu İzle... ATV'nin beğeniyle izlenen dizisi Benim İçin Üzülme yeni bölümüyle ekranlara geldi. Harun'la konuşmak için Rize'ye giden Niyazi, onun sözlerine inanmış gibi yaparak geri döndü. Buke de babasını hastanede çıkardı.
Son Dizisi Benim İçin Üzülme Dizisi 


Sinan, Irmak'a ayrılık kararı aldığını açıklamasını erteledi; çünkü Irmak'ın babası onları ziyarete geldi. İstanbul'da düzenlenen Türkiye'nin Mucidi yarışmasına katılan Arif ve Orhan, yarışmayı kazandılar... ATV Haber bültenine katılan ikilinin doğal halleri görülmeye değerdi.

Nermin'in komşusu Buke'nin Rize'de olduğunu öğrendi. Hemen Nermin'i arayarak haber verdi. Nermin de Rize'ye doğru yola çıktı. Harun'un yalan söylediğini anlayan Niyazi onun peşine düştü. Oraya gittiğinde şok edici bir manzarayla karşılaştı. Annesi, kız kardeşi, komşuları ve Harun Buke'nin evinin önündeydi.

Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
Benim İçin Üzülme Dizisi Hakkında
Karadeniz’ in iki köklü ailesinin oğulları kankardeşler Niyazi ve Harun, babasıyla birlikte Karadeniz’e mevsimlik işçi olarak gelmiş olan dünyalar güzeli doğulu kız, Buke’ ye aşık olurlar... Bu aşk, iki aileyi de sonu gelmez acılara sürükleyecek, geri dönülmez bir çatışmanın fitilini ateşleyecektir. Diğer yandan, Avcıoğlu ailesinin yıllardır evinden uzak kalan başarılı, zeki ve yakışıklı oğlu Sinan, onu öz oğlu gibi seven maden kralı ŞahinYılmaz’...
devamı
6 Mart 2013 Çarşamba günü yayınlandı