Arka Sokaklar Bölüm: Zeynep, Ölümden Döndü

Arka Sokaklar 273. bölüm özeti:
Arka Sokaklar Dizisi 


Zeynep'in hayatı tehlikede
Bir cinayeti aydınlatmak üzere özel görev alan Zeynep de ölümle burun buruna geliyor. Atakan, babasından kalan şirkette annesi ile beraber çalışmaktadır. Atakan ' ın iki asistanının peş peşe ölü bulunması dikkatleri çeker.

Zeynep bu konuyu çözmek için gizli göreve girer. Atakan ' ın şirketinde asistanı olarak çalışacaktır. Atakan ' ın yakın arkadaşı olan Erkut ile aralarında eşcinsel bir durum olduğu ortaya çıkar. Atakan ' ın annesi Betül Hanım bu durumdan haberdardır.

Erkut ' u yok edip, Atakan ' ı doğru yola döndürmek için de asistanlarını hep güzel bayanlardan seçmektedir. Zeynep yaptığı araştırmalar sonucu Erkut ve Atakan ' ın ilişkisini çözer. Cinayetleri işleyenin Erkut olduğundan şüphelenmektedir.

Atakan, Zeynep ' in polis olduğunu bir şekilde anlar ama belli etmez. Akşam Zeynep ' i evine bırakabileceğini söyler. Zeynep ' in bekar olduğunu sanmaktadırlar. Zeynep ve Atakan yolda ilerlerken Murat ' ta onları takip etmektedir.

Atakan aracı ıssız yollara sürerken Zeynep durumdan korkmaya başlar. Ancak artık her şey için çok geçtir. Erkut da Zeynep ' i ortadan kaldırmanın peşindedir. Zeynep ve Atakan ' ın olduğu araç çok ciddi bir kaza yapar. Murat ne yapacağını şaşırır.

Araç hurdaya dönmüştür. Vedat Müdür ' ün tavsiyesiyle gittikleri lokantanın sahibi Sümbül Hanım, Vedat Müdür ' ün isteği üzerine Rıza Baba ' yla özel olarak ilgilenir. İlgiden memnun kalan Rıza ' yla Sümbül Hanım arasında bir yakınlaşma olur. Sümbül Hanım ' ın lokantası kısa sürede ekip arasında da popüler olur. Bu durum Ayla ' nın da dikkatini çekecektir.
Arka Sokaklar Dizisi Hakkında
Yapımını Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ahmet Yurdakul ve Ozan Yurdakul’un yazdığı dizide; İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan 5 kişilik polis timinin aile yaşamları ve İstanbul sokaklarındaki maceraları, mizah süzgecinden de geçip, eğlenceli ve keyifli bir anlatımla ekrana gelecek. Sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanın...
devamı
11 Şubat 2013 Pazartesi günü yayınlandı