Arka Sokaklar Bölüm: Mesut Ve Tunç'tan Anlamlı Jest

Arka Sokaklar 265. bölüm özeti:
Arka Sokaklar Dizisi Kamera 


Ekip, savcıyı şehit eden teröristlerin peşine düşüyor

Ekip, terör örgütünün silahlı saldırısı sonucu şehit düşen Savcı Ender ' in katillerinin peşine düşüyor. Murat ' la Zeynep ' in gidemediği tatile giden Hüsnü ve Suat, oteli öve öve bitiremezler. Arif ve Ziya, 25 yaşlarında, örgüt üyesi iki gençtir. Bir kuyumcuyu soyarlar. Kamera görüntüleri ve plakaları sayesinde takibe alınan ikili, bir yerde durup çantayı çalılıklara atar.

Güler çantayı alır ve kaçar. Güler, Arif ' in sevgilisi ve tutuklanmış örgüt üyesi Aytaç Kendir ' in kardeşidir. Çantayı Güler ' e verdikten sonda geldikleri mekana, polis baskın yapar ve çıkan çatışmada Ziya yaralanır. Arif de el bombasıyla ikisinin de ölümüne yol açar.

Güler altınla dolu çantayı örgüt üyelerinin kaldığı bir yere, Dayı lakaplı Hikmet ' le beraber götürür. Karşılığında Celil Başkan dedikleri adamdan uzun namlulu silah ister. Aytaç ' la ilgili soruşturmayı yürüten savcı Ender, Murat ve Zeynep ' in dönüşümlü korumalığıyla olayı inceler.

Fazlı ' nın yardımıyla altınların para ile takas yerini öğrenen polis, önce Adem ' e, oradan da Dayı lakaplı Hikmet ' e ulaşır. Celil ' in verdiği uzun namlulu silahı alan Güler, Savcı Ender ' in kapısında nöbet tutar ve örgüt üyelerinin ele geçirildiği gece, evinden çıkan savcıyı tek el ateşle öldürür.

Hamile eş Seval ve oğlu Cem acı içindedir. Kendisine canını emanet ettiği için vicdan azabı duyan Rıza, Zeynep ' in açtığı ateşle yaralanan Güler ' i bulmak için sorguda Aytaç ve Hikmet ' i sıkıştırır. Ekip Güler ' i yakalamanın peşindedir.
Arka Sokaklar Dizisi Hakkında
Yapımını Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ahmet Yurdakul ve Ozan Yurdakul’un yazdığı dizide; İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan 5 kişilik polis timinin aile yaşamları ve İstanbul sokaklarındaki maceraları, mizah süzgecinden de geçip, eğlenceli ve keyifli bir anlatımla ekrana gelecek. Sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanın...
devamı
16 Aralık 2012 Pazar günü yayınlandı