Silivri'de Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Silivri Belediyesi ve Silivri Müftülüğünce Kutlu Doğum Haftası nedeniyl organize edilen ' Kutsal Emanetler ' sergisi açıldı.
Kutsal Emanetler Salih Keser Kutlu Doğum Haftası Belediye Başkanı 


Silivri Sahilinde kurulan çadırda Silivri'lilerin ziyaretine açılan sergiye Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Müftüsü Mustafa Onat, Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, Belediye Meclis üyeleri, Sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Silivri Sahilinde ziyarete açılan ve 3 gün sürecek olan serginin açılışında konuşan Silivri Müftüsü Mustafa Onat ' Kutlu Doğum Haftası'nı Diyanet İşleri Başkanları kapsamlı bir şekilde kutlamak için çalışıyor. Bu bir hafta içerisinde konferanslarla, panellerle, ziyaretlerle Peygamberimizin hayatını anlatan kitaplar dağıtmak suretiyle hastaneleri, çocuk ıslah evlerini, huzurevlerini, esnafımızı geziyoruz ' dedi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ise ' Türk Miletinin yüzyıllardır İslamiyetin gelişmesi yönündeki çabasını artık biz bundan sonra da aynı anlayışla ve karşılıklı hoşgörü içerisinde devam ettireceğiz ' diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından davetlilere gül lokumu ve lokma dağıtıldı.
16 Nisan 2012 Pazartesi günü yayınlandı