Zonguldak'ta İki Ayrı Maden Ocağında Kaza: 1 Ölü 2 Yaralı

Zonguldak ' ta özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte, 1 işçi hayatını kaybetti. 1 işçi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. TTK ' ya ait maden ocağında meydana gelen kazada ise beline kütük düşen işçi yaralandı.
Zonguldak Kömür Madeni Maden Faciası Maden Ocağı Maden İşçisi Maden Kazası 


Olay, bugün saat 15.30 sıralarında Dilaverde bulunan özel bir maden ocağında meydana geldi. İddiaya göre ocağın tavan kısmında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan Sinan Cin (32) ve Kadir Nalbant (27) arkadaşları tarafından çıkartıldı. Göçük altından çıkartılan işçilerden Sinan Cin ' e ilk müdahale olay yerine gelen Türkiye Taş Kömürleri Kurumu ' na ait ambulansta yapıldı. Daha sonra 112 ambulansına konulan Sinan Cin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Özel bir otomobil ile Atatürk Devlet Hastanesi ' ne kaldırılan Kadir Nalbant ' ın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

TTK ' DA ÇALIŞAN İŞÇİNİN BELİNE KÜTÜK DÜŞTÜ

Saat 14.00 sıralarında TTK ' ya ait maden ocağında ise iş kazası meydana geldi. Üzülmez Müessesi 1 Nolu Asma Maden Ocağı ' nda eksi 170-205 kotunda çalışan Vural Saraç ' ın beline kütük düştü. Talihsiz işçi Atatürk Devlet Hastanesi ' nde tedavi altına alındı.
10 Ocak 2015 Cumartesi günü yayınlandı