Yaya Geçidinden Geçen Yaşlı Adama Otomobil Böyle Çarptı

Çorlu'da yaya geçidini kullanarak yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adama yabancı plakalı otomobil çarptı. Yaşlı adam çarpmanın etkisi ile metrelerce uzağa fırlarken kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Cumhuriyet Bulgaristan Polis Merkezi 


Edinilen bilgilere göre kaza Omurtak Caddesi Paşa Çeşmesi Mevkiinde meydana geldi. Cadde üzerinde yer alan yaya geçidini kullanarak yolun karşısına geçmeye çalışan Nurettin Karahan (73) adlı yaşlı adama A.K. yönetimindeki H0239BK Bulgaristan plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddeti ile metrelerce uzağa fırlayan yaşlı adamın yardımına önce vatandaşlar daha sonra da sağlık ekipleri koştu. Kaza anı ve sonrasında yaşananlar ise çevrede bulunan iş yerlerinin güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Olay yerine ulaşan acil servis ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaşlı adam ambulansla Çorlu Asker Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.Otomobilin sürücüsü A.K. ise ifadesine başvurulmak üzere Çorlu Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliğine götürüldü. Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik kazaya karışan aracın kaldırılmasının ardından yeniden normale döndürüldü.

30 Nisan 2013 Salı günü yayınlandı