Şırnak'ta İnşaattan Düşen Genç Öldü

Şırnak ' ın cizre ilçesinde bir inşaatın beşinci katından düşen akli dengesi yerinde olmayan genç hayatını kaybetti.Cizre ' de çıktığı bir inşaatın beşinci katından yere düşen akli dengesi yerinde olmayan ve aynı zaman konuşma ve işitme engelli 17 yaşındaki Hijyar Aşkın hayatını kaybetti.
Acil Servis Devlet Hastanesi 


Olay Orhan Doğan Caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinin bitişiğinde bulunan bir inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre cadde üzerinde bulunan inşaatın beşinci katına çıkan akli dengesi yerinde olmayan ve aynı zaman konuşma ve işitme engelli 17 yaşındaki Hijyar Aşkın dengesini kaybederek beşinci kattan yere çakıldı.İnşaattan düşerek ağır yaralanan Aşkın çevredeki vatandaşlar tarafından Cizre Devlet Hastanesi Acil Servis Polikliniğine kaldırıldı.Hastaneye kaldırılan Aşkın doktorların bütün çabasına rağmen kurtarılamadı.
17 Yaşındaki oğullarının ölüm haberini alan Aşkın ailesi hastanede sinir krizleri geçirdi. Acılı aile bireylerini yakınları teselli etmeye çalışırken,Hijyar Aşkın ' ın cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
15 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı