Kadın bakıcı, anaokulun bahçesinde çırılçıplak soyundu

Bursa ' da bakıcılığını yaptığı çocuğun ailesi tarafından işine son verilen genç kadın, çocuğun anaokulunu basıp rezalet çıkardı. Öğretmenler tarafından içeri alınmayan bakıcı kadın, öğrencilere aldırış etmeden çırılçıplak soyunurken, okul bahçesine de zarar verdi.
Genç Kız Öğretmenler Çıplak Eylemci Devlet Hastanesi Çıplak Protesto 


Olay, Osmangazi ilçesindeki bir anaokulunda meydana geldi. İddiaya göre, bakıcılığını yaptığı çocuğun ailesi tarafından işine son verilen T.D.C. isimli kadın bakıcı, çocuğun eğitim gördüğü anaokuluna gidip çocuğu görmek istedi. Kadının tavırlarından şüphelenen okul idarecileri, genç kadını dışarıya çıkarıp bir daha içeriye almadı. Çocuğun ailesinden eşyalarını isteyen T.D.C, birden üzerindeki kıyafetleri çıkarmaya başladı. Küçük öğrencileri okul bahçesinden uzaklaştıran öğretmenler, polisi arayarak ihbarda bulundu.

Gözü dönmüş halde okul bahçesinde bulunan çocuk parkındaki eşyalara saldıran genç bakıcı, bahçedeki süsleri koparıp, bahçe korkuluklarına da zarar verdi. Olay yerine gelen polis, psikolojik problemleri olduğu öğrenilen T.D.C. ' yi güçlükle sakinleştirip ekip otosuna bindirdi. Genç bakıcı, daha sonra 112 ekipleri tarafından Muradiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Özel eşyalarını alabilmek için aileye ulaşmaya çalıştığını, ancak ulaşamadığını belirten genç kadının sıcaktan bunaldığı için üzerini çıkardığını söylediği öğrenildi. Genç kadının psikolojik tedavi gördüğü öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
21 Nisan 2016 Perşembe günü yayınlandı