Hırsız Güvenlik Kamerasında!

Beyoğlu'nda bir minibüsün kelebek çamını kırarak oto teybini çalarken güvenlik kamerasına takılan hırsız, Güven Tim'leri tarafından kısa sürede yakalandı. Şüphelinin benzer suçlardan 9 ayrı sabıka kaydının bulunduğu ortaya çıktı.
Oto Hırsızı Emniyet Müdürlüğü Gümüşsuyu 


Olay, 6 Mart 2012'de Gümüşsuyu Caddesi üzerinde saat 11.00 sularında meydana geldi. Cadde üzerine park halinde bulunan bir minibüse dadanan hırsız, bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, aracın çevresini dolanan şüphelinin bir süre sonra kelebek camını kırarak minibüse girdiği ve CD çalarını söktükten sonra beyaz bir torbaya koyduktan sonra uzaklaştığı görülüyor. Aynı şüphelinin bir süre sonra yeniden aynı cadde üzerine geri döndüğü ve çevredeki diğer araçları da kolaçan ettiği dikkat çekiyor.

Minibüsüne hırsız girdiğini fark eden Ali Ç, 155'i arayarak durumu polise bildirdi. İhbarı üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, olayla ilgili inceleme başlattı. Çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleme altına alan ekipler, şüphelinin eşkal ve kimlik bilgilerini belirledikten sonra yakalanması için çalışma başlattı.

Şüpheli Hüseyin T.'nin izine ikamet ettiği Gaziosmanpaşa'da rastlandı. Güven Timleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerinin uygulamasına takılan Hüseyin T. gözaltına alındı. Yakalanan şüphelinin benzer suçlardan 9 ayrı sabıka kaydının bulunduğu tespit edildi.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu tamamlanan şüpheli Beyoğlu Adliyesine sevk edildi.
29 Mart 2012 Perşembe günü yayınlandı