Fuhuş Operasyonu! Çocuklarının yanında eşini 100 liraya...

Adana'da bir kişi, resmi nikahsız evlendiği eşine fuhuş yaptırdığı iddiasıyla gözaltına alındı.
Cinsel İlişki Polis Adana Emniyet Müdürlüğü Fuhuş Skandalı Fuhuş Operasyonu 


Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü, Seyhan ilçesi, Yeşiloba Mahallesi'nde Yunus Emre E'nin (22) resmi nikah olmadan evlendiği eşi Ayşegül H.'ye (34) fuhuş yaptırdığı ihbarını aldı. Polis, ihbar üzerine belirtilen adres önünde önlem alarak takibe başladı.

Takip sonucunda polis evden çıkan bir erkek şahsın ifadesine başvurdu. Şahıs Yunus Emre E. ile görüşüp 100 liraya anlaşarak Ayşegül H. ile cinsel ilişkiye girdiğini iddia etti. Bu iddia üzerine polis eve baskın düzenleyerek Yunus Emre E.'yi gözaltına alırken eşinin de mağdur olarak ifadesine başvurmak üzere emniyete götürdü.



Polis baskın sırasında evde 5 ila 8 yaşında iki çocuk olduğunu belirleyerek bu çocuklar içinde Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile irtibata geçilerek yurda yerleştirilmesi için başvuru yaptı. Karı koca kendilerine yapılan suçlamayı kabul etmeyerek iftiraya uğradıklarını söyledi.

Polis kadını serbest bırakırken, kocasını ' fuhşa aracılık ve yer temin etmek ' suçlamasıyla adliyeye sevk etti. Zanlı adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
5 Ekim 2016 Çarşamba günü yayınlandı