Bursa Yunuseli Mahallesi'nde Vahşi Cinayet

Bursa'da bir camcı, iş yerinde bıçaklanarak ve kafasına sert bir cisimle vurularak öldürüldü. Öldükten sonra başına poşet geçirilen 2 çocuk babasının dün gece eşine, ' Biz birbirimizi çok seviyoruz. Allah bizi ayırmasın ' dediği öğrenildi.
Adli Tıp Allah Adli Tıp Kurumu 


Edinilen bilgiye göre olay, sabah erken saatlerde Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi'nde meydana geldi. Yalıtımlı çift cam imalatı yapan 2 çocuk babası Savaş Aygün, dükkanını açtıktan sonra kimliği belirsiz 3 kişinin saldırısına uğradı. Aygün'ün, karnına sokulan bıçağın kırılması üzerine başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Ardından Aygün'ün başına poşet geçiren 3 şüpheli, olay yerindeki araçla sırra kadem bastı. Zanlıların iş yerine geceden gelip bekledikleri iddia edildi.

Cinayet, sabah saatlerinde iş yerine gelen çalışanların patronlarının yerde yatan cansız bedenini görüp durumu polise bildirmesi üzerine ortaya çıktı. Olay yeri inceleme ekipleri, iş yerinden parmak izi aldı. Üzerine maktulün kanları sıçrayan cam, ekipler tarafından incelenmek üzere adli emanete alındı.

Eşinin ölüm haberiyle yıkılan Esra Aygün ise sinir krizleri geçirdi. Gözyaşlarına boğulan 2 çocuk annesi, “Bunu çocuklarıma nasıl anlatacağım? Dün gece bana, ' Biz birbirimizi çok seviyoruz. Allah bizi ayırmasın. Seni çok seviyorum ' demiştin. Şimdi ben ne yapacağım? ' diyerek ağıtlar yaktı.

Savcılık olayla alakalı soruşturma başlatırken, ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis tarafından incelenen güvenlik kamerası görüntülerinde, 3 kişinin iş yerine gelip Aygün ile tartışma anının saniye saniye kayıt altına alındığı tespit edildi. Görüntülerde maktule ait iş yerinin ışıklarının cinayetten yaklaşık 2 saat öncesinde yandığı da belirlendi. Kapıda bir zorlama olmamasını dikkate alan polis, şüphelilerin maktulun tanıdığı olması ihtimali üzerinde duruyor.

Çevresi tarafından sevilen bir esnaf olan Aygün'ün kimseye husumetinin ve borcunun olmadığı ifade edilirken, hırsızlık ihtimali üzerinde de duran polis soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürüyor.
15 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı