Antalya'da Yardım Parasıyla İntihar Şov

Antalya ' nın Alanya ilçesinde 15 bin lira borcu nedeniyle Fransa'da yaşayan sevgilisine kavuşamadığını ileri sürerek daha önce 2 kez intihara teşebbüs eden kişi, bu kez de Alanya Kaymakamlığından aldığı yardım parasıyla kuru sıkı silah alarak intihara teşebbüs etti.
İntihar Girişimi Alanya Devlet Hastanesi Antalya 


Edinilen bilgiye göre, Kızılkule yanı tersane üzerindeki surlarda elinde silah bulunan bir kişiyi gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri Mustafa K.Y.(22) ile karşılaştı. Elinde bulunan silahla çevredekileri yanına yaklaşmamaları konusunda uyaran Mustafa K.Y, bir süre cep telefonuyla konuştu. Bir anda elindeki cep telefonunu denize fırlatan Mustafa K.Y'nin yanına yaklaşan polis memuru, genç adamı ikna etmek için dakikalarca uğraştı.

Polis ikna etmek için çabaladığı Mustafa K.Y'nin ' Benimle bira içersen, vazgeçerim ' demesi üzerine teklifi kabul etti. Yakın bir marketten getirilen birayı içermiş gibi yapan polis memuru, konuşarak sakinleştirdiği Mustafa K.Y'nin kendisine teslim ettiği silahı alarak gençle birlikte surlardan indi.

Silahın kuru sıkı olduğu anlaşılırken, Mustafa K'Y'nin silahı bir önceki intihar girişimi sonrası Kaymakamlık'tan aldığı yardım parasıyla aldığı öğrenildi. Ekip otosuna bindirilen genç, Alanya Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

18 Mayıs 2012 Cuma günü yayınlandı