Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Manisa'da yağmur ve dolu

10 Mayıs 2013 Cuma günü yayınlandı Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Manisa ve çevresinin bu akşam saatlerinden itibaren yağışlı bir sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor.

Açıklamada, aralıklarla önümüzdeki hafta ortasına kadar devam etmesi beklenen gökgürültülü sağanak şeklindeki yağışların; bugün ve yarın Manisa il geneli, İzmir’in kuzey ve doğu ilçeleri, Aydın il merkezi ve doğu ilçeleri, Çanakkale’nin güney ilçeleri, Balıkesir’in il merkezi ve kuzeyi dışındaki tüm ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı belirtildi. Yaklaşık iki haftadır mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığının yarından itibaren önümüzdeki hafta ortasına kadar Ege Bölgesi genelinde 4 ile 6 derece azalarak mevsim normalleri civarına düşmesi bekleniyor. Yetkililer, beklenen kuvvetli yağış ve sıcaklık düşüşü sebebiyle meydana gelebilecek yerel dolu yağışı, ulaşımda aksama, ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyardı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı