Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İlginç evlenme teklifi

18 Kasım 2012 Pazar günü yayınlandı Eskişehir'de bir genç, ''Benimle Evlenir misin-'' kelimelerinin baş harflerinin bulunduğu tişörtleri giyen 20 kişiyle hastanede çalışan kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu.

Bir fabrikada çalışan İbrahim Çınar, 20 arkadaşını yanına alarak, kız arkadaşının görev yaptığı özel bir hastanenin bahçesine geldi.

Hastane önünde bekleyen 20 kişi üzerinde ''Benimle Evlenir misin-'' kelimelerinin baş harflerinin bulunduğu tişörtleri giydi. Daha sonra Çınar, kız arkadaşı Sultan Aktay'ı telefonla arayıp hastane bahçesine gelmesini istedi.

Aktay'ın hastane bahçesine geldiğini gören Çınar, kız arkadaşının önünde diz çöküp, ''Benimle evlenir misin-'' diye bağırdı.

Şaşkınlığını gizleyemeyen Aktay'ın ''evet'' yanıtını vermesi üzerine Çınar, kız arkadaşının parmağına daha önceden aldığı yüzüğü taktı.

Evlenme teklifinin ardından gazetecilere açıklama yapan Çınar, 3 ay önce bir yakınını ziyarete geldiğinde hastanede çalışan Aktay ile tanıştığını söyledi.

Çınar, kız arkadaşıyla mutlu olduklarını dile getirerek, ''Tanışmamızın ardından her şey çok güzel gitti. Daha sonra evlenmeye karar verdik. Farklı bir evlenme teklifinde bulunmak istedim. Arkadaşlarımızın da fikriyle böyle bir evlenme teklifinde bulundum. İnşallah önümüzdeki yaza düğünümüz olacak'' dedi.

Sultan Aktay da Çınar'ın teklifi karşısında çok şaşırdığını belirterek, ''Şu an bacaklarım titriyor. İlk duyduğumda inanamadım. Gerçekten çok şaşırdım'' diye konuştu.

Çifti, daha sonra arkadaşları tebrik etti.

Muhabir: Sinan Balcıkoca

Yayıncı: Mürsel Çetin


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı