Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Suriye'den kaçış

11 Ekim 2012 Perşembe günü yayınlandı Suriye’de Esed güçleri ile muhalifler arasındaki çatışmalar Hatay’ın Altınözü ilçesine bağlı Hacıpaşa beldesinin karşısındaki Azmarin ve Zambakiye bölgelerinde yoğunlaştı.

Sabah saatlerinde başlayan çatışmalarda atılan top mermileri ve silahların sesleri Hacıpaşa beldesinden net bir şekilde duyuluyor. Top mermileri ve ağır makinalı silahlarında kullanıldığı çatışmalar şiddetini giderek artırıyor.

Atılan top ve havan mermileri ile kullanılan makineli tüfeklerin sesleri sonrasında ise bölgeden yükselen dumanlar açıkça görülüyor.
Çatışmayı takip eden basın mensupları ve canlı yayın araçları da Hacıpaşa beldesinin üst kısmında yer alan bölgeye hakim bir tepede olayları takip etmeyi sürdürüyor.

Çatışmaların yaşandığı Azmarin’in karşısında bulunan Hacıpaşa Karakolu'nda da gergin bekleyiş sürüyor. Karakolda bekleyen ambulanslar sınıra getirilen yaralıları merkezdeki hastanelere taşıyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı