Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Şehitler son yolculuklarına uğurlandı

6 Mayıs 2012 Pazar günü yayınlandı Tunceli'de güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Mehmet Coşkun Kılıç, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidin cenaze törenine TBMM Başkanı Çiçek ve muhalefet partilerinin liderleri de katıldı.

Tunceli'nin Alacak Köyü kırsalında PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Komando Onbaşı Mehmet Coşkun Kılıç için Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Genelkurmay Başkanı Orgenal Necdet Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Ankara İlBaşkanı Murat Alparslan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve şehidin yakınları ile askeri personel katıldı.

Cenaze törenine katılan siyasiler ve askeri erkan, acılı aileye başsağlığı diledi. Şehidin babası Satılmış Kılıç ve annesi Fatma Kılıç törende gözyaşlarını tutamadı.

İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehit Jandarma Komando Onbaşı Mehmet Coşkun Kılıç'ın cenazesi, Cebesi Askeri Şehitliği'ne götürüldü ve burada defnedildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı