Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Gaziantep'te kadın cinayeti

16 Ocak 2013 Çarşamba günü yayınlandı Gaziantep’in Nizip ilçesinde bir kişi kendisinden boşanmak istediği ileri sürülen eşi ile kayınvalidesini bıçaklayarak öldürdü.

Nizip’te yaşayan S.G., kendisinden ayrı yaşayan ve boşanma hazırlığı yapan A.G’nin bulunduğu eve gitti. Burada, çift arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga çıktı. Tartışma büyüyünce, S.G. bıçakla önce eşi A.G’yi (25), daha sonra da kayınvalidesi E.Ş'yi (54) bıçakladı. Ardından eşinin kardeşi Cemil Ş.(36), yakınları A.K (47) ve A.K’yı (20) bıçakla yaraladı. Olayı duyan komşuları ise polis ve sağlık görevlilerinden yardım istedi. Olay yerine gelen görevliler, yaralıları ambulansla Nizip Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen A.G. ve E.Ş. kurtarılmadı. Diğer yaralı 3 kişinin ise tedavileri sürüyor. Polis, olayın ardından eşi ve kayınvalidesini öldüren S.G’yi kısa sürede yakalayarak Nizip Emniyet Müdürlüğü’ne getirdi. Olayla ilgili soruşturma geniş çaplı olarak sürüyor.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı