Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

'Emekçi kadınlar'

9 Mart 2012 Cuma günü yayınlandı Nevşehir'de, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla MHP'li yöneticiler, kadınlara karanfil dağıttı.

Öğle saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde bir araya gelen MHP Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Fatma Tümtürk ve parti yöneticisi bayanlar, yaklaşık 500 karanfil dağıttı.

Burada konuşan MHP Kadın Kolları Başkanı ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Fatma Tümtürk, 'Eğitim, kadınlar için lüks olmaya devam ediyor. İçinde bulunduğumuz günlerde tartışılan yeni eğitim modeli, maç skorlarını andıran hayaleti ile durumu daha da zora sokacağa benziyor. Kaldı ki halen kadın nüfusunun yüzde 20'si okur- yazar değil .8 Mart bu nedenle sadece kadınları hatırlamayı değil, kadının insan hakları, şiddet, cinsiyet ayrımcılığı, yoksulluğun kadınlaşması, küçücük yaşta evliliğe ve çocuk işçiliğe zorlanmaları gibi gerçekleri de ortaya koyuyor. 'dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı