Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Doğubeyazıt savcısının öldürülmesi

30 Mart 2012 Cuma günü yayınlandı Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde 5 Şubat 2012'de silahlı saldırı sonucu öldürülen Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç’a yönelik silahlı saldırı olayı ile ilgili 11 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan biri tutuklanırken, diğer 10 zanlının mahkemesi devam ediyor.

Olayla ilgili Ağrı Emniyet Müdürlüğü, söz konusu saldırının organize bir şekilde planlanarak gerçekleştirildiğini tespit etti. Olaya karışan şüphelilerin yakalanmasına yönelik 25 Mart'ta Doğubayazıt ilçesinde 12 adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenlenerek, 11 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Zanlılara yönelik eş zamanlı operasyonda bir adet pompalı tüfek, bir adet dizüstü bilgisayar, bir adet harddisk ve 15 adet cep telefonu ele geçirildiği belirtildi.Emniyetteki ifadeleri tamamlanan zanlılar, Doğubayazıt Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılıktaki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlılardan birinin tutuklandığı, diğer 10 kişinin mahkemesinin devam ettiği ifade edildi. Öte yandan savcı Kılıç'ı saldırıyı gerçekleştirdikten sonra kaçarken, mobese güvenlik kamerasına yakalanan zanlının, yakalanan 11 kişi arasında bulunmadığı öğrenildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı