Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Şehit astsubay toprağa verildi

16 Şubat 2012 Perşembe günü yayınlandı Şırnak'ta teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Kıdemli Astsubay Üstçavuş Murat Bayram'ın, cenazesi Erzincan’a 15 kilometre uzaklıkta bulunan Altınbaşak beldesi cemevinde kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında toprağa verildi.

Diyarbakır ' da dün düzenlenen törenin ardından Erzincan General Sabit Noyan Kışlası Erzincan Askeri Hastanesi morguna getirilen şehidin cenazesi, sabah saatlerinde buradan alınarak baba ocağı olan Altınbaşak beldesine getirildi.

Bayram 'ın cenazesi baba evine getirildiğinde ailesi, yakınları ve vatandaşlar, şehidin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin babası İsmail Bayram, annesi Emiş Bayram, eşi Esra Bayram ve 4 yaşındaki oğlu Berke gözyaşlarına boğuldu. Şehidin cenazesi burada ailesi ve yakınlarından helallik alınmasının ardından cenaze namazının kılınması için Altınbaşak beldesi cemevine götürüldü.

Cemevi dedesi Erdal Balcı tarafından kıldırılan cenaze namazına Erzincan Valisi Selman Yenigün, 3. Ordu Komutanı Orgeneral Ahmet Turmuş, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Berkay Turgut, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Muharrem Işık, Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Mehmet Artar, askeri ve sivil erkân ile şehidin ailesi yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazı öncesi şehit Jandarma Kıdemli Üstçavuş Murat Bayram 'ın kız kardeşi Mehtap Bayram, fenalaşarak bayıldı.

Cenaze namazı sırasında İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Mehmet Artar'ın gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Cemevi dedesi Erdal Balcı, namaz öncesi yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik mesajları vererek terör lanet okudu.

Şehidin cenazesi daha sonra kılınan cenaze namazının ardından bir süre omuzlarda taşınarak top arabasına konuldu. Eşi Esra ve oğlu Berke de gözyaşları dökerek top arabasının ardından yürüdü. Top arabası ile yine bir süre taşınan şehit Jandarma Kıdemli Üstçavuş Murat Bayram 'ın cenazesi, daha sonra cenaze aracına alınarak toprağa verilmek üzere Altınbaşak beldesi mezarlığına götürüldü.

Şehit Bayram 'ın cenazesi burada gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı