Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Karşılıksız aşk faciası

4 Aralık 2012 Salı günü yayınlandı İzmir’de, öğle saatlerinde meydana gelen aşk cinayetinde olayla ilgisi bulunmadığı halde kurşunların hedefi olup yaralanan Ezgi Balcı, dehşet anlarını anlattı.

Olay, İzmir’in Gültepe semtinde meydana geldi. 24 yaşındaki Okan Ö., evlilik teklifine olumsuz yanıt veren bir çocuk annesi Pınar Ü'i (29) sandviç büfesinin önünde pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Olay anında büfede bulunan Ezgi B de yaralanarak hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki tedavisine ilişkin konuşan Ezgi B, tüfekten çıkan saçmaların yüzünde kaldığını belirterek; "Doktorlar zamanla saçmaların kendiliğinden çıkabileceğini söyledi.

İz kalmaması için de ben estetik cerrahi müdahale için de Doktorlar ile görüşeceğim. Morlukların ve şişliklerin yüzümde bir süre daha kalacağı söylendi ardından 5 gün sonra dikişlerim alınacak” dedi.

TÜFEKLE İÇERİ GİRDİ

Orada çocuğunu beklediğini anlatan Ezgi B, sözlerini şöyle sürdürdü: "Çay içiyorduk. Birisi bir anda pompalı tüfekle ateş etti. ‘Çıkın dışarı’ dedi.

Ben o esnada tabela vardı onun arkasına saklandım. Çıkamadım. İçeride kaldım, o bayan da içeride kaldı. Öldüğünü duydum şoktayım. O da beni çok etkiledi. Ben de ölmüş olabilirdim. İçeri girerek bayana ateş etmeye başladı.

Velilerin çoğu dışarı çıkınca ikimiz kaldık. Daha sonra beni hastaneye kaldırmışlar.”


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı