Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Yolsuzluk operasyonu

12 Eylül 2012 Çarşamba günü yayınlandı Aralarında Çankaya eski Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'ın da bulunduğu 8 kişi tutuklandı.

'İhaleye fesat karıştırıldığı ' iddiasıyla yürütülen soruşturmada gözaltına alınan eski Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz tutuklandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, ''ihaleye fesat karıştırıldığı'' iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen şüphelilerden, aralarında eski Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'ın da bulunduğu 8 kişi tutuklandı.

Cumhuriyet savcısının tutuklama talebiyle sevk ettiği 10 kişi, Ankara 13. Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Mahkeme, aralarında Muzaffer Eryılmaz'ın da bulunduğu 8 kişiyi tutukladı, 2 kişiyi ise serbest bıraktı.

''İhaleye fesat karıştırma'' ve ''Devleti zarara uğratma'' gibi bir dizi suçla suçlanan söz konusu 8 kişinin, Ceza Muhakemesi Kanunu (CMK) 100/1 kapsamında tutuklandığı belirtildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı