Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

35 bin liralık dalgınlık!

23 Mayıs 2012 Çarşamba günü yayınlandı Üsküdar’da, dalgın iş adamının aracının üzerinde unuttuğu ve içinde yaklaşık 35 bin lira bulunan çantanın çalınma anı, sitenin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Bir dürümcüde kurye olarak çalışan zanlı, çaldığı paralarla aldığı yarış motosikletiyle gittiği asker uğurlamasında yakayı eleverdi. Üsküdar’daki bir banka şubesinden para çeken iş adamı İ.A., bazı işlemlerini tamamladıktan sonra Küçük Çamlıca Mahallesi’ndeki evinin yolunu tuttu.

Osmanlı Konakları’ndaki evine geçen İ.A., site otoparkında aracından indiğinde elindeki çantasını ön kaput üzerine bırakarak aracın diğer tarafından arka kapıya yöneldi. Buradaki işini hallettikten sonra da çantayı kaput üzerinde unutarak evine geçti. Çantasını almak üzere geri geldiğinde ise içerisinde 5 bin dolar, 10 bin euro bulunan çantasını bıraktığı yerde bulamadı.

İş adamının hırsızlık müracaatı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı. Otopark güvenlik kamerasını inceleyen polis, çantanın alınma anından hemen sonra bölgeden ayrılan dürümcü kuryesini mercek altına aldı. Olayın gerçekleştiği saatlerde bölgeye servis yapan dürümcünün hangisi olduğunun belirlenmesi amacıyla çalışma başlatıldı. Ve tek tek dürümcülere çalışanları ile ilgili farklı bir durum yaşayıp yaşamadıkları sorusunu yöneltti.

Bir dürümcü, “Çalışanımız Emre T. (19) servisten geldikten sonra işleri olduğunu söyleyerek izin istedi.” bilgisini verince, dikkatler dürümcü kuryesi Emre T.’ye çevrildi. Üsküdar’da operasyon düzenleyen polis, bir arkadaşını askere uğurlamaya giden Emre T.’yi burada gözaltına aldı. Paraların bir kısmı ile yarış motosikleti ve motorcu kıyafetleri aldığını itiraf eden Emre T., paranın geri kalan kısmını da sakladığı yeri polislere gösterdi. Emre T.’nin gösterdiği yerde bulunan 5 bin euro, iş adamı İ.A.’ya teslim edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı Emre T. ise Üsküdar Adliyesi’ne sevk edildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı