Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Minibüsçülerin kavgası can aldı

28 Nisan 2013 Pazar günü yayınlandı Pendik ve Kartal'da minibüsçüler arasında çıkan kavgaya kan bulaştı.

Taraflar arasında 2 gündür devam eden silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Sokak aralarında dakikalarca devam eden silahlı ve bıçaklı kavga sırasında bir kız çocuğu yaralandı, 4 otomobil ile bir ev de kurşunlara hedef oldu.

İddialara göre olayların fitilini ateşleyen kavga Perşembe gününü Cuma’ya bağlayan gecede yaşandı. Pendik Aydos'ta oturan bir minibüsçü ile Kartal Kurfalı'da ikamet eden başka bir minibüsçü arasında kavga çıktı. Kavga sırasında bıçaklanan Erdal Açıkgöz isimli minibüsçü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Taraflar arasındaki husumet bugün onlarca kişinin bulunduğu Kartal Hürriyet Mahallesi Nazik ve Salim Sokak'a taşındı.

Önceki gün hayatını kaybeden Erdal Açıkgöz'ün yakınları, karşı tarafın Nazik Sokak'taki evini silahla bastı. Diğer tarafın da karşılık vermesi nedeniyle kavga sokağa taştı. Birbirlerini sokak aralarında kovalayarak öldürmek isteyen zanlıların silahlarından çıkan kurşunlar, annesiyle sokakta bulunan Cennet Keleş (13) isimli bir kıza isabet etti. Çatışma esnasında Ercan Dereboyu ve Emrah Arıcı isimli zanlılar da yaralandı. Yaralılar hemen çevredeki vatandaşlar tarafından özel otomobillere bindirilerek hastaneye götürüldü. Acil serviste tedavi altına alınan Ercan Dereboyu'nun boğazından vurulduğu, durumunun ağır olduğu belirtildi. Bacağından yaralanan Cennet Keleş'in ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Bu arada, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, geniş çaplı inceleme başlattı. Çatışmanın yaşandığı sokakta 25 boş kovan bulundu. Mermilerin 4 otomobil ile bir eve isabet ettiği görüldü.

Olaya karıştığı belirlenen bir otomobilin de yakalanması için çalışma başlatıldı. Öte yandan çatışmanın ortasında kalan vatandaşlar ise büyük tehlike yaşadı. Bazı vatandaşlar yere yatarak mermilerden korunmaya çalıştıklarını söyledi.

Olay sırasında yaralanan 3 kişi özel araçlarda Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı