Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

'Bizim tek derdimiz kardeşlik'

28 Nisan 2013 Pazar günü yayınlandı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Erzurum programı kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i de ziyaret etti.

Beraberinde, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Prof. Dr. Kamil Aydın, İl Başkanı Zekai Kaya ve parti yöneticileriyle birlikte ETSO’ya gelen Oktay Vural, Başkan Yücelik’le bir süre görüştü. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yücelik, tarih boyunca Erzurum’un ticaretin ve eğitimin merkezi olduğunu belirterek, bu sebeple ETSO olarak görev ve sorumluluklarının bilincinde olduğunu söyledi.

MHP Grup Başkanı Vekili Oktay Vural’da ziyaret ettikleri bütün illerde ticaret ve sanayi sektörünün temsilcileriyle bir araya geldiklerini ve durum değerlendirmesi yaptıklarını ifade ederek, Erzurum’u her bakımdan daha üst sıralarda görme arzusunda olduklarını vurguladı.

Ziyarette ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik, misafirlerini gümüş işlemeli Oltu taşı tespih hediye etti. Tespihi alan Vural, Oltu taşının çok özel bir taş olduğunu bildiğini ve taşın tanıtımı için kişisel çaba göstereceğini söyledi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı