Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

BDP'lilerden siyah çelenk

12 Ocak 2013 Cumartesi günü yayınlandı BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel, Paris’teki cinayetlerin araştırılmasının Fransa’nın olduğu kadar, Türkiye’nin de sorumluluğunda olduğunu öne sürerek, “Türkiye, kendi vatandaşlarına karşı böyle bir suikastı kimin yaptığını araştırmak durumundadır” dedi.

Diyarbakır’dan İstanbul’a gelen Sebahat Tuncel, Paris’teki cinayetlerle ilgili, Atatürk Havalimanı’nda İHA muhabirinin sorularını yanıtladı. Tuncel, “Bu, ciddi anlamda araştırılması gereken ciddi bir durum. Öncelikle bu katliamı kınadığımızı ifade etmek istiyorum. Bu sürece yönelik vakayı kimin yaptığı ortaya çıkartılmak üzeredir. Bu, Fransa Hükümeti’nin sorumluluğu olduğu kadar, Türkiye’nin de sorumluluğundadır. Öldürülen 3 kişi Türkiye vatandaşıdır. Türkiye, kendi vatandaşlarına karşı böyle bir suikastı kimin yaptığını araştırmak durumundadır” diye konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı