Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Cumhuriyeti damarlarında hisseden vali

31 Ekim 2012 Çarşamba günü yayınlandı Amasya Valisi Abdil Celil Öz, "Son bir haftadır çeşitli basın yayın organları yapılacak olan resepsiyonu farklı yorumlayarak, neredeyse rejim meselesi haline getirdiler" dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle özel bir pastanede halka açık resepsiyon veren Vali Öz, burada yaptığı konuşmada, “Hepinizin takip ettiği gibi Son bir haftadır çeşitli basın yayın organları yapılacak olan resepsiyonu farklı yorumlayarak, neredeyse rejim meselesi haline getirdiler. Bu da beni çok üzdü. Bizim düşüncemiz, ferah güzel bir mekanda, kaliteli hizmet veren bir yerde, toplumun bütün kesmi ile geniş katılımlı bir resepsiyon gerçekleştirmek ve bunu Cumhuriyet’e yakışır bir şekilde yapmaktı. Bunu fazlası ile gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Toplumun bütün kesiminin aralarında olduğunu belirten Öz, "Bayramı kutlayanlar burada. Ancak burada olmayanlar, bugün Cumhuriyet bayramına gelmeyenler, dün çelenk sunma törenine gelmeyenleri milletimize havale ediyorum. Biz Cumhuriyet bayramını toplumun her kesiminde insanlarla kutluyoruz, bundan Sonra da kutlamaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Programa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Haluk Yıldızdan, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Baro Başkanı Melik Derindere ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Resepsiyonun pastanede yapılmasına tepki gösteren Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hüseyin Duran ve Atatürkçü Düşünce Derneği Amasya Şube Başkanı Metin Kar davete katılmadı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı