Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Annesini Dinlese Belki De Hayattaydı

19 Ekim 2012 Cuma günü yayınlandı İstanbul’da, önceki gece evinde elleri, ayakları ve ağzı koli bandıyla bağlı olarak ölü bulunan üniversite öğrencisi Fatma Nur Çelik’in cenazesi memleketi Antalya’ya getirildi.

Üniversite öğrencisi Fatma Nur Çelik, İstanbul Bahçelievler’de yaklaşık 20 gün önce taşındığı evde ağzı, elleri ve bacakları koli bandıyla bağlandıktan sonra boğularak öldürülmüş halde bulundu. Haliç Üniversitesi Beslenme ve Diyetisyenlik Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Fatma Nur Çelik’in Antalya Muratpaşa ilçesi Yeşilbahçe Mahallesi’ndeki evinde aile tarafından taziye kabul ediliyor

Üç yıldır İstanbul’da olan ve bir yıl hazırlık sınıfında okuyan Fatma Nur Çelik’in hayat dolu ve çevresi tarafından sevilen bir kişi olduğu belirtildi. Cenazesi Antalya’da özel bir hastaneye getirilen Çelik, öğle namazını müteakıben kılınacak cenaze namazının ardından Andızlı Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Öte yandan Çelik’in sosyal paylaşım sitesi Facebok’tan 10 Eylül doğum gününde, ‘Dönüş Allah’a, 18’inde de 81’in de de ölüm’ mesajını yazdığı öğrenildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı